dinsdag 6 december 2022

Nagios Consultancy

Als u ervoor kiest om de implementatie van uw monitoring door één van onze consultants te laten verzorgen dan zal er voor aanvang een inventarisatie plaatsvinden. Aan de hand van deze inventarisatie wordt er een stappenplan opgemaakt en de Nagios monitoring architectuur bepaald.

Implementeren en "Learning on the job"

Onze Nagios consultant implementeert Nagios XI op basis van het "learning on the job" principe. De Nagios consultant betrekt de medewerkers nauw bij het gehele monitoring implementatie traject. Ons doel is uw medewerkers de nodige Nagios kennis te laten opbouwen zodat ze zelfstandig verder kunnen met Nagios na de implementatie periode. Het gehele implementatie traject is gebaseerd op kennisdeling en kennisoverdracht op het gebied van Nagios Monitoring.

Kennisoverdracht

De Nagios monitoring implementatie wordt des gewenst afgesloten met een Nagios workshop over de eigen Nagios monitoring omgeving. De Nagios workshop is gebaseerd op kennisoverdracht en bewustwording van de nieuwe Nagios monitoring omgeving binnen uw organisatie.

Nagios support en onderhoud

Wij kunnen u blijven ondersteunen en adviseren op het gebied van Nagios monitoring middels een van de Nagios support uitbreiding, meer info vindt u hier NL Support uitbreiding

Onze dienstverlening

  • Inventarisatie en monitoring adviezen
  • De juiste Nagios monitoring architectuur
  • Nagios Implementaties volgens "learning on the job" principe
  • Nagios Workshop ter afsluiting
  • Nagios support mogelijkheden vanuit Nederland

 

 

 

Wilt u zelf de Nagios producten testen download dan gratis de 60 dagen trial versie.

Nagios down